Please choose Language or Country
or
Minimundus in Carinthia

Voordeelkaarten in Karinthië

Met de Kärnten Card en een aantal regionale voordeelkaarten krijg je als gast gratis toegang of korting op entreeprijzen bij meer dan 150 bezienswaardigheden, musea, boottochten en zwembaden in de hele deelstaat.

Kärnten Card
De kaart opent de deuren naar meer dan 100 uitstapjes in Karinthië, die je zo vaak kunt bezoeken als je maar wilt. Bovendien krijg je met de Kärnten Card leuke kortingen bij meer dan 60 deelnemende partijen. 
De kaart is verkrijgbaar bij meer dan 140 verkooppunten in heel Karinthië - bijvoorbeeld bij de toeristische diensten. Bij veel verblijfsaccommodaties krijg je de Kärnten Card er voor de duur van je verblijf zelfs helemaal gratis bij!

Meer informatie: Kärnten Card

Wörthersee Card
Dé toegangskaart tot de Wörthersee! Nog nooit geziene voordelen!!! Voor jong en oud, single of gezin, echt iedereen heeft voordeel bij deze kaart! Bij een boeking bij een van de circa 70 Wörthersee Card deelnemers krijg je bij aankomst niet alleen de sleutel van je kamer, maar ook de gratis Wörthersee Card. Volledig gratis en zonder extra te moeten betalen!

Meer informatie: Wörthersee Card

Nationalpark Kärnten Card
De Nationalpark Kärnten Card combineert de meer dan 100 uitstappen vanop de "klassieke" Kärnten Card met extra, leuke belevingsactiviteiten in het Nationaal Park Hohe Tauern.
De kaart is verkrijgbaar in meer dan 90 verkooppunten en is automatisch én gratis voor de duur van het verblijf (min. 3 nachten).

Meer informatie: Nationalpark Kärten Card

MIC- Millstätter See Inclusive Card
De MIC - Millstätter See Inclusive Card - wordt door de deelnemende bedrijven aan de Millstätter See gratis aan hun gasten verstrekt en biedt de volgende gratis aanbiedingen:

  • gebruik van de mooiste strandbaden, overdekte zwembaden en openluchtbaden
  • toegang tot de interessantste musea
  • gebruik van de tolwegen ter plaatse (van begin mei tot eind oktober)
  • gebruik van de ‘Bäder-Wander’ bussen
  • overtocht met het fietsveer
 

Meer informatie: Millstätter See Inclusive Card

Erlebnis-CARD regio Villach
Van 1 mei tot 31 oktober is de Erlebnis-CARD van de regio Villach beschikbaar en kunnen toeristen genieten van veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Infoboxen: Voordeelkaarten in Karinthië

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Stuur ons een mail in het Duits of Engels en we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk!

Email:
info@austria.info

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.