Please choose Language or Country
or
Toren in Carnuntum, Niederösterreich

Voordeelkaarten in Niederösterreich

Met de Niederösterreich-CARD kun je in een jaar meer dan 300 attracties in en rond Niederösterreich gratis bezoeken.

Niederösterreich-CARD

Meer dan 300 uitstapmogelijkheden zitten in deze kaart: highlights zoals de abdij van Melk, de Raxkabelbaan of de Schallaburcht alsook kunst en cultuur in vele andere musea, kastelen en abdijen. Bovendien biedt de Niederösterreich-CARD ook in de naburige provincies gratis toegang tot uitgekozen bestemmingen.

12 nieuwe uitstapbestemmingen zijn dit jaar in het programma van de Niederösterreich-CARD inbegrepen: Het WALDLAND in Waldviertel, het showhuis Spoerri, de Disc Golfclub Herrensee in Litschau, het overdekte zwembad in Yspertal, Aigners Falkenhof am Heldenberg in Weinviertel, de nostalgietrein Ötscherbär in Mostviertel, het Hainfeldmuseum, de NXP Bowlingbaan St. Pölten, het schatkamermuseum Basilika Sonntagberg, het natuurpark Ötscher-Tormäuer en de rodelbaan, alsook het skigebied in St. Corona.

De Niederösterreich-CARD is bij veel deelnemende bezienswaardigheden, in Raiffeisen-bankfilialen in Wenen en Niederösterreich, op de info-hotline 01/535 05 05 of in de onlineshop op www.niederoesterreich-card.at verkrijgbaard
 

Wilde Wunder-Card Mostviertel
Van 45 uitstapbestemmingen, skiliftritjes, genot- en avonturenprogramma rondom de Östscher, Hochkar, Gemeindealpe en in het Mariazeller Land, kunnen toeristen gratis genieten als ze als vakantiehuis één van de 70 "Wilde Wunder-Gastgeber" kiezen. De Wilde-Wunder-Card is geldig vanaf 1 mei voor toeristen in openluchtzwembaden, voor proeflessen op maneges, voor ritjes met de snelle Eibl-Jet, voor uitstapjes naar het Kameltheater in Kernhof en naar musea zoals de "Welt des Eisens" in Ybbsitz, alsook voor de skiliften op de Hochkar, de Ötscher, de Gemeindealpe en op de Mariazeller Bürgeralpe. Voor ritjes met de bus en de Mariazellerbahn hebben houders van de Wilde Wunder-Card 50 procent korting op de normale prijs.
 

Freunde der Berge-Card
Eigenaars van de vasteklantenkaart Freunde der Berge genieten in het Mostviertel in Annaberg, Mitterbach, Lackenhof aan de Östscher en Göstling alsook in Mönichkirchen-Mariensee, Puchberg am Schneeberg, Reichenau an der Rax, St. Corina am Wechsel en Zauberberg Semmering van exclusieve aanbiedingen.

Kulturticket Niederösterreich
Met de Kulturticket Niederösterreich krijg je in 82 culturele instellingen en uitgezochte voorstellingen in Niederösterreich korting op de inkomprijs.

Hier vindt u de beste informatie voor uw vakantie in Niederösterreich!

Infoboxen: Voordeelkaarten in Niederösterreich

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.