Please choose Language or Country
or

Voordeelkaarten in Oberösterreich

Met de regionale voordeelkaarten hebben de bezoekers van Oberösterreich de beschikking over een scala aan gratis aanbiedingen en kortingen.

Linz Card
Behalve gratis toegang tot alle openbare musea in Linz (Lentos Kunstmuseum Linz, Nordico-Museum Der Stadt Linz, Ars Electronica Center, Schlossmuseum, OÖ Landesgalerie en OK Offenes Kulturhaus) en vele kortingen, is ook het gratis gebruik van het openbaar vervoer van Linz AG inbegrepen bij de Linz Card. Zo kun je de hoogtepunten van exposities en de bezienswaardigheden geheel volgens je eigen wensen combineren.
De Linz Card is als 1- en 3-daagse variant verkrijgbaar bij de Tourist Information op de Hauptplatz, op het centraal station en in vele musea en hotels in Linz.

Meer informatie:
Touristinformation Linz
Hauptplatz 1
4020 Linz
Linz Card

Salzkammergut-Erlebnis-Card
De voordelen van de Salzkammergut-Erlebnis-Card zijn: tot 30% korting op de 130 belangrijkste attracties/bezienswaardigheden in Salzkammergut, zoals treinen, boottochten, kabelbanen, grotten, zoutmijnen, panoramawegen, wildparken, musea, zwembaden en vele andere recreatie- en avonturenaanbiedingen.

De kaart is verkrijgbaar bij alle toeristische diensten, bij veel verblijfsaccommodaties en deelnemende ondernemingen en bij Salzkammergut Touristik.

Gasten kunnen gedurende de duur van hun verblijf gebruikmaken van de voordelen van de Salzkammergut Erlebnis-Card, voor vaste inwoners en bezitters van een tweede woning in de regio is hij geldig tot 21 dagen na uitgifte. Kinderen tot en met 15 jaar hebben geen eigen kaart nodig, maar kunnen wel bij veel van de in de brochure duidelijk aangegeven ondernemingen gebruikmaken van kinderkorting of gezinstarieven, als de begeleidende volwassene in het bezit is van de Salzkammergut Erlebnis-Card.

Meer informatie:
Salzkammergut Tourismus
Salinenplatz 1
4820 Bad Ischl
Salzkammergut-Erlebnis-Card

Pyhrn-Priel Cards
Circa 40 gratis aanbiedingen en bijna 20 bonusaanbiedingen zorgen ervoor dat gasten, inwoners en regiobezoekers kunnen kiezen uit een breed spectrum aan recreatievoorzieningen: zoals wandelingen onder leiding van een gids in het nationale park Kalkalpen, de Dr. Vogelgesangklamm in Spital am Pyhrn, het Alpineum in Hinterstoder of het unieke Wilderermuseum in St. Pankraz.

Er zijn drie soorten kaarten:
- de Pyhrn-Priel AktivCard
- de Pyhrn-Priel AktivKidsCard
 -de Pyhrn-Priel SaisonCard

Geldig in de periode: 22 mei tot en met 10 oktober 2010

Meer informatie:
Pyhrn-Priel Tourismus GmbH
Hauptstrasse 28
4580 Windischgarsten
Pyhrn-Priel-Card
 

Donaucard
Bij minstens 70 partners biedt de Donau Card bewoners en toeristen minstens 20% korting op de normale inkomprijs van tentoonstellingen, bezienswaardigheden, stadrondleidingen en veel meer in het Donaugebied. De voordeelkaart is geldig van 1 maart tot 31 december.De Donau-Card is verkijgbaar bij het toeristenagentschap Donau Oberösterreich, in toeristenbureau's en infopunten in veel hotels, pensions en partnerbedrijven in de Donauregio.

S’Innviertel Gästekarte
Vanaf de eerste overnachting in een van de verblijfsaccommodaties in het S´INNVIERTEL krijgen vakantiegasten gratis een persoonlijke gastenkaart voor de gehele duur van hun verblijf (inclusief aankomst- en vertrekdag).

De gastenkaart biedt 10% korting:
- op de boten van de Inn-Schifffahrt in Schaurecker (op alle kaartjes)
- in de Therme Geinberg (4 uurs- en dagkaart, met/zonder sauna)
- op de zomerrodelbaan in Haag am Hausruck
- voor Zoo Schmieding in Krenglbach
- in diverse zwembaden in het Innviertel
en nog veel meer.

Meer informatie:
Tourismusverband S´INNVIERTEL
Thermenplatz 2
4943 Geinberg
S'Innviertel Gästekarte

Golf Tour Card
Met de Golf Tour Card kun je kiezen uit 18 golfbanen in Oberösterreich en omgeving.

Meer informatie: 
Golf Tour Card

Salzkammergut Gipfelticket
Met deze unieke voordeelkaart kunt u genieten van de populairste bergtoppen rond de Traunsee en het Inneres Salzkammergut. De hele zomer lang geldt het voordeelticket voor bergbanen die leiden naar de mooiste toppen en uitzichten van Salzkammergut zoals de Feuerkogel, de Dachstein en de Zwieselalm. Met dit ticket kunt u ook genieten van de Grünberg-Seilbaan die opende in juni 2014. Gezinnen met kinderen zullen zeker en vast genieten van deze nieuwe voordeelkaart. De vier bergtoppen zijn uitgerust met gezinsvriendelijke voorzieningen zoals bijvoorbeeld gratis kinderwagens op de Zwieselalm, enz.

Meer informatie:
Traunsee Touristik GmbH Nfg. & Co KG
Feuerkogel Seilbahn Ebensee
Rudolf Ippisch-Platz 4
4802 Ebensee
Salzkammergut Gipfelticket
 

Infoboxen: Voordeelkaarten in Oberösterreich

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.