Please choose Language or Country
or

Wien-Card

Meer dan 210 voordelige aanbiedingen bij bezienswaardigheden, van Schloss Schönbrunn tot en met het museumkwartier, tijdens het shoppen, in theaters en bij concerten: met de Wien-Card haal je meer uit de stad!

Met de Wien-Card geniet je van 48 of 72 uur gratis vervoer per metro, bus en tram en krijg je voordelig toegang tot meer dan 210 musea en bezienswaardigheden, van Schloss Schönbrunn tot het museumkwartier en het reuzenrad, tijdens het shoppen, in theaters en bij concerten en in restaurants. Per Wien-Card kun je in het openbaar vervoer gratis een kind tot en met 15 jaar meenemen (identiteitsbewijs verplicht!). 

In het gratis kortingsbonnenboekje, dat je bij aankoop van de Wien-Card ontvangt, staan alle voordeelaanbiedingen beschreven. Bovendien zijn alle deelnemende bedrijven te herkennen aan een speciale sticker. 

De Wien-Card is verkrijgbaar in de meeste hotels, bij de toeristische dienst op de Albertinaplatz, bij de toeristische informatiepunten op de luchthaven, bij de verkoop- en informatiepunten van het Weense openbaar vervoer (bijv. Stephansplatz, Karlsplatz, Westbahnhof, Landstraße/Wien Mitte) of online via www.wienkarte.at.


Met de Wien-Card haal je meer uit de stad!

Vienna PASS
De Vienna PASS is een all-inclusive sightseeingkaart voor Wenen en biedt tal van voordelen voor toeristen. Met deze Citycard is de toegang inbegrepen voor meer dan 60 bezienswaardigheden, waaronder Schloss Schönbrunn, de Albertina, het Leopold Museum, de Hofburg, het Kunst- und Naturhistorisches Museum, en veel meer. De Hop-On-Hop-Off-bussen van Vienna Sightseeing Tours kunnen daarbij ook op alle lijnen ongelimiteerd gebruikt worden. Het ticket voor het openbaar vervoer kan je hiervoor erbij boeken. Met de Vienna PASS geniet je voorrang bij veel attracties en omzeil je zo de lange files voor de kassa. Om je verblijf optimaal te plannen is er een Guidebook beschikbaar in vijf talen (Duits, Engels, Italiaans, Frans en Spaans), alsook een Smartphone-App. Een Bonusmapje met aantrekkelijke kortingen bij uitgezochte partners in de gastronomie en handel, maakt het all-inclusive aanbod compleet.

De Vienna PASS is voor 1,2,3 of 6 dagen geldig, kinderen van 6 - 18 jaar betalen de helft. De Vienna PASS is via www.viennapass.com te verkrijgen of in het Vienna PASS klantencentrum bij de Weense Staatsopera, bij de toeristeninfos op de luchthaven, aan het centraal station en op de Albertinaplatz, in de meeste hotels en bij uitgezochte partners.


Meer informatie:
Wien Hotels & Info
1020 Wien
www.wien.info

Infoboxen: Wien-Card

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Stuur ons een mail in het Duits of Engels en we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk!

Email:
info@austria.info

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.