Please choose Language or Country
or

Namig meseca

Aktualne partnerske ponudbe

Svetujemo

Manner Sommer 2019 SI © Manner Manner Sommer 2019 SI © Manner

Alpska sreča z Mannerjem 2019

Od maja do septembra bomo vsake 3 tedne objavili novo nalogo. Odkrij lepe kotičke planinskih koč in se loti iskanja Mannerjevih poslastic.

 
Na nagradno igro
Urlaub mit der Familie © © Österreich Werbung Urlaub mit der Familie © © Österreich Werbung

Avstrijsko udobje – razumevanje sobivanja

Počitnice z družino, sproščenost in navdušenje. Povezanost z domačini. To je avstrijsko udobje.
Preberi več
Karwendel, Grosser Ahornboden © Österreich Werbung / Rainer Mirau Karwendel, Grosser Ahornboden © Österreich Werbung / Rainer Mirau

Čudovito potovanje do dvanajstih pravljičnih krajev

Nekateri avstrijski kraji so kot sličice iz knjige pravljic: čudovite hiše in razkošni gradovi, impresivna gorska pokrajina in romantične ceste.

Preberi več
Klippenhäuser,  Baumhaus Lodge Schrems © Baumhaus Lodge Schrems Klippenhäuser, Baumhaus Lodge Schrems © Baumhaus Lodge Schrems

Glamping, luksuz v osrčju narave

Si želite začutiti naravo z vsem udobjem hotelske nastanitve? Tudi to je mogoče! Gre za mamljiv trend, ki se imenuje »glamping« − popolna kombinacija glamurja in kampiranja.

Preberi več
Fuschl am Fuschlsee © Österreich Werbung / Ulli Cecerle-Uitz Fuschl am Fuschlsee © Österreich Werbung / Ulli Cecerle-Uitz

Poletna svežina ob jezeru: počitnice kot nekoč

Poletne počitnice z družino ob enem izmed kristalno čistih kopalnih jezer ne bodo le obudile spominov, ampak vas bodo vrnile v mladost.
Poletna svežina ob jezeru
Waldviertel Panorama Rappottenstein © Waldviertel Tourismus / www.ishootpeople.at Waldviertel Panorama Rappottenstein © Waldviertel Tourismus / www.ishootpeople.at

Prepustite se doživetju "gozd"

Gozd prizemlji in sprosti. A kaj pravzaprav privede še tako nemirne duhove med jelko, črno jelšo, rdečo bukvijo in drugimi drevesi v ravnovesje?
Preberi več
Lunzer See © weinfranz.at Lunzer See © weinfranz.at

Avstrija, kraljestvo voda

Sveža, čista voda. Bogastvo, v katerem Avstrija plava od nekdaj! Voda, ki prihaja iz 100 % čistih izvirov in podtalnice, je kristalno čista.

Preberi več
Maria Wörth © TI Maria Wörth Maria Wörth © TI Maria Wörth

Pridih Sredozemlja

Romantične vile zgrajene na prelomu 19. in 20. stoletja ter bistra, turkizna voda: Vrbsko jezero povezuje sredozemski življenjski stil s klasičnim cesarskim in kraljevskim ambientom.

Preberi več

Ni rezultatov iskanja!

Avstrija kot dopustniška država

Odgovorite na vprašanja in osvojite posebna dopustniška doživetja!

Sodelujte zdaj

Poletje v Avstriji

Parki doživetja

Dnevi bodo kmalu spet daljši in temperatura milejša in takrat se pri otrocih želje po gibanju skorajda ne da zaustaviti. Kaj je potem lahko boljšega kot zabava v prostornem zabaviščnem parku?

Parki doživetja

Dnevi bodo kmalu spet daljši in temperatura milejša in takrat se pri otrocih želje po gibanju skorajda ne da zaustaviti. Kaj je potem lahko boljšega kot zabava v prostornem zabaviščnem parku?

Počitnice v Avstriji

Naročite Novice

Veseli nas, da se zanimate za počitnice v Avstriji
in za prijavo na naše e-novice.

Newsletter

Brošure iz Avstrije

Načrtujte vaš dopust v Avstriji in preprosto prenesite želene brošure:
Brošure v nemškem jeziku
Brošure v angleškem jeziku

oznaka avtorskih pravic slik

Glavni cilj dveh osrednjih domen www.austria.info in www.austriatourism.com je promocija Avstrije kot počitniške destinacije