Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

SalzburgerLand: moderne schorten

Dat ook schorten met hun tijd kunnen meegaan, laat Jasmin Stanonik uit Saalfelden in het SalzburgerLand op een indrukwekkende manier zien met haar collectie. De ontwerpster ziet haar schortcreaties - met individuele sneden, originele details en makkelijk te onderhouden materialen - als een herinterpretatie van een traditioneel kledingstuk.

Model Emma © Johannes Stamcar

Het idee ontstond toen Jasmin Stanonik, moeder van twee kinderen, behoefte kreeg aan een moderne jasschort die praktisch is bij het huishouden, maar ook buiten, bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, gedragen kan worden.

Maak op de homepage van het merk kennis met „Sheela the Housewife“ en „Diego the Housekeeper“: via testimonials tonen ze op een orginele en humoristische manier de schortmodellen voor de huisvrouw en de huisman. Het assortiment gaat verder van romantische schorten met bloemenpatronen en korte versies met sexy dierenprints voor de dames tot rustieke modellen, bijvoorbeeld in hout-optiek, voor de heren. De vrolijk gekleurde schorten zijn via de website te bestellen.

SHEELA Housewife Revolution
www.sheela.cc