Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Klimparken in Karinthië

De klimparken van Karinthië bieden plezier en actie voor groot en klein. Adventurepark Katschberg is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. In Waldseilpark Tscheppaschlucht in Ferlach bevindt zich de langste Flying Fox-installatie van Oostenrijk.

Boomklimpark Faakersee © Walter Hanzlik

Adventurepark Katschberg
In het kindvriendelijke klimpark van Adventurepark Katschberg bevinden zich 150 verschillende stations (o.a. Flying Fox, hemelladder, reuzenschommel, Pamper Pole, enz.) en 4 verschillende parcoursen.
www.adventurepark-katschberg.at

Klim- en avonturenpark Club-Aktiv-Mölltal
In een bos is met hout en touwen een adventure-parcours op 8 tot 15 meter hoogte gebouwd op natuurlijk gegroeide bomen.
www.cam.at

Hochseilgarten Greifenburg
Een avontuur voor het hele gezin! Het klimpark bestaat uit een inwerkparcours op 3 meter hoogte en een hoofdparcours op 4 tot 8 meter hoogte. Met de Flying Fox vliegt men 160 meter over het zwemmeer.
www.hochseilgarten-greifenburg.at

Waldseilpark Tscheppaschlucht, Ferlach
In het bos-klimpark Tscheppaschlucht tref je 8 verschillende parcoursen op 1 tot 14 meter hoogte aan, en 2 spectaculaire Flying Fox-installaties met een lengte van 300 meter (de langste Flying Fox van Oostenrijk!).
www.waldseilpark-tscheppaschlucht.at

Bos-klimpark op de Taborhöhe, Faaker See
De bruggen tussen de bomen zijn op verschillende manieren gebouwd, soms balanceer je op wiebelende planken, dan weer klim je een touwladder op, de ene keer steek je een smalle balk over, de andere keer suis je aan de kabelbaan door het bos.
www.hochhinauf.at

Overige klimparken in Karinthië