Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Bijzondere tips van de Oostenrijkse Dienst voor Toerisme

Vakantie in Oostenrijk, in de bergen, in de winter of zomer, in de stad of op het land, is meer dan alleen een leuke tijd hebben. De gastvrijheid en het grote aanbod van cultureel erfgoed en evenementen zorgen voor onvergetelijke momenten die je je nog lang zal blijven herinneren.

De bijzondere tips van de Oostenrijkse Dienst voor Toerisme zijn redactionele vakantietips die Oostenrijk op zijn best laten zien. De tips zijn onderverdeeld in de categorieën accommodaties, gastronomie, unieke belevenissen en cultuur. Zoals bijvoorbeeld jaarlijks terugkerende festivals waar traditie en modern samenkomen of toeristische bedrijven die zorgvuldig met de natuur omgaan, Oostenrijkse kwaliteitswijnen aanbieden en producten uit de regio tot culinaire hoogstandjes omtoveren. Het zijn allemaal tips waarbij de gastheren persoonlijk en met veel passie bijdragen aan een geslaagde vakantie. Zij maken je vakantie tot een onvergetelijke belevenis.

Deze tips worden voortdurend aangepast en uitgebreid, want er is in Oostenrijk natuurlijk nog veel meer leuks te beleven.

Bekijk hier onze bijzondere tips