Please choose Language or Country
or
De receptie van Hotel Forsthofalm in Leogang, SalzburgerLand, © Forsthofalm

Hotel Forsthofalm

Prachtige natuur, rust en een vleugje luxe - een vakantie in het 4-sterren hotel Forsthofalm is een ware belevenis voor de zintuigen. Bijzondere bijkomstigheid: het hotel bestaat volledig uit hout!
Wist je dat je in een houten kamer dieper, rustiger en eenvoudigweg meer ontspannen slaapt? Studies tonen aan dat door de werking van het hout je hart langzamer gaat kloppen. Hotel Forsthofalm in Leogang, SalzburgerLand, bestaat volledig uit hout ... Wie hier niet heerlijk slaapt ...
De houten muren zijn overigens ook volledig lijm- en metaalvrij. In plaats hiervan werden er meer dan 70.000 houten pluggen gebruikt. Het hotel is dus ook nog eens volledig biologisch!

Maar de Forsthofalm is meer dan alleen hout. Je vindt er namelijk een harmonische mix van moderne architectuur, gastronomie, wellness en natuur. De ruime kamers zijn modern ingericht en sommige kamers beschikken zelfs over een eigen waterfontein. In het restaurant worden traditionele Oostenrijkse gerechten geserveerd. Bezoek zeker ook de hotelspa met prachtig uitzicht over de Salzburgse bergen.

Hotel Forsthofalm

Meer informatie

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.