Please choose Language or Country
or
Eetzaal van restaurant Jagawirt in Stainz, Steiermark / Oostenrijk © Jagawirt

Landgasthof Jagawirt in Stainz

De Jagawirt, hoog boven in de idyllische wouden en wijngaarden van de Reinischkogel, in het westen van Steiermark, is een waar instituut. En het maakt die reputatie ook waar.
Ondanks alle lof dat het toegezwaaid krijgt van binnen en ver buiten de streek, is het lokaal niet veranderd; de Jagawirt blijfd de Jagawirt. Daarvoor staan de uitbaters, Maria en Werner Goach, garant, die al tientallen jaren waken over alles wat hier inmiddels ontstaan is. In de gezellige Stube van het smaakvol verbouwde restaurant, wordt een landelijke keuken geserveerd, gebaseerd op producten uit de streek en volgens de seizoenen. Lammetjes en everzwijnen, favorieten op het menu, komen van de eigen boerderij en ook de brandewijnen worden door Werner Goach zelf gedestilleerd.

Het Jagawirtimperium is meer dan gastronomie; er zijn ook prachtige gerestaureerde huisjes en boerderijen: typische Steiermarkse boerderijen, die nu plaats bieden om te verblijven, of om feesten en seminaries te organiseren.

www.jagawirt.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.