Please choose Language or Country
or
Stadspaleis Liechtenstein © Liechtenstein Museum

Liechtenstein museum

Met de opening van het Liechtenstein Museum in het 9e district in Wenen zijn sinds 2004 een deel van de kunstschatten van de vorstelijke verzameling weer teruggekeerd op de plek waar zij tot 1938 te zien waren.
In de 21ste eeuw is het Liechtenstein Museum weer terug van weggeweest, met zijn bijzondere kunstverzameling en statige atmosfeer. Naast permanente tentoonstellingen met objecten uit de vorstelijke kunstverzameling worden er regelmatig tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd.

Met actuele aankopen breiden de erven de bestaande kunstverzameling, van barok tot en met biedermeier, uit en houden deze levendig.

Ook bijzonder: elke zondag bevinden liefhebbers van kunst en muziek zich in de zevende hemel tijdens ”kunst, muziek en gastronomie“! Een samenspel van muziek en een eeuwenoude kunstverzameling met meesterwerken van Rubens, Rembrandt en Van Dyck laat vroegere tijden herleven. Voor € 30,- krijg je niet alleen een concertbezoek en een rondleiding, maar tevens een lunch in Hotel & Palais Strudlhof tegenover het museum.

Meer informatie op www.liechtensteinmuseum.at of bekijk de video
 

videos

Meer informatie

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bildrechte

Österreich Werbung betreibt unter den Hauptdomains www.austria.info bzw. www.austriatourism.com Websites, die in erster Linie der Bewerbung Österreichs als Fremdenverkehrsland dienen.