Please choose Language or Country
or
Zwembad in de Maierl-Alm in Kirchberg, Tirol / Oostenrijk © Maierl Alm

Maierl-Alm en chalets in Kirchberg

Ski-vakantie in een privé-chalet met plaats voor een gezelschap tot 8 personen, een eigen wellness-oase, hotelservice indien gewenst en een skilift bij de voordeur – in de vijf nieuwe chalets van de Maierl-Alm kan dat alles vanaf nu – en voor een redelijke prijs!
Jacuzzi op het terras, panoramische sauna in de kelder, daarbij een open haard in de grote salon en een fonkelende kristallen luchter in de met hout gedecoreerde eetplaats: dat klinkt als een luxe-lodge voor Hollywood-sterren, maar kan vanaf nu ook door gewone stervelingen geboekt worden - midden in het skigebied van Kitzbühel, in de onmiddelijke nabijheid van de hoofdafrit van Maierl! 

Op een hoogplateau op 1225 m heeft het traditierijke Maierl-Alm zijn verblijfsaanbod uitgebreid met vijf stijlvolle chalets. Je logeert er op drie verdiepingen, met in totaal 4 slaapkamers en evenveel badkamers om acht personen voldoende plaats en privacy te bieden. Verder heeft elke chalet een privé wellness-oase, twee grote terrassen met een fantastisch uitzicht op de Wilde Kaiser, en luxueuze details, zoals verwarmers voor je skischoenen.

Wie zich in deze omgeving liever laat verwennen dan zelf achter het fornuis te staan, kan regionale lekkernijen naar zijn chalet laten aanrukken, zoals melkkalf met eekhoorntjesbrood, meerval met kruidenbouillon of fazantenborst met Wacholderrahm (roomsaus op basis van jeneverbessen). De keuken van de Maierl-Alm staat tenslotte bekend omwille van haar uitstekende regionale kaart! Diezelfde keuken staat trouwens ook in voor het uitgebreidde ontbijt dat elke ochtend klaar staat op je eettafel; het is inbegrepen in de prijs per persoon en per nacht van € 75,- bij een bezetting door minstens 5 personen. 

www.maierl.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.