Please choose Language or Country
or
Camping Juritz in Karinthië, Oostenrijk © Camping Juritz

Campings in Oostenrijk

Je trekt de rits naar boven. Of je zwaait de caravandeur open... en staat oog in oog met een uitzicht, dat je iedere keer weer versteld doet staan. Woeste bergtoppen, turkooizen bergmeren, groene almen. Dat is kamperen in Oostenrijk. Waar anders?

Oostenrijk is een ideale bestemming voor een kampeervakantie en heet alle kampeerders van harte welkom.

 
De Oostenrijkse campings behoren tot de beste campings van Europa. Ze zijn veilig, schoon en veelal zeer ruim van opzet met zeer goede voorzieningen, die gemakkelijk bereikbaar zijn. Tevens liggen de campings op de mooiste plekken met uitzichten die je iedere keer weer versteld doen staan. Woeste bergtoppen, turkooizen bergmeren, groene almen. Dat is kamperen in Oostenrijk! Het aanbod is zeer gevarieerd - van typisch toeristische doorreiscampings tot idyllisch in de natuur verscholen terreintjes voor rustzoekers, of juist kamperen bij de boer, kleinschalige campings, nudistencampings, grote campings met animatie tot campings met speciale wellnessfaciliteiten. Welke keus je ook maakt, er is een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij komt ook nog de Oostenrijkse gezelligheid en gastvrijheid en je kampeervakantie kan niet meer stuk! Voel jij ook die kampeerkriebels weer opkomen? Wil je meer weten over campings in Oostenrijk? De links rechts op deze pagina helpen je bij je zoektocht! Bij onze vakantieservice kun je terecht voor leuke tips en een overzicht met diverse campings.

Meer informatie

Tips bij reserveren

Via onze vakantie service kan je brochures van Oostenrijkse plaatsen of regio's aanvragen. Gewenste accommodatie al gevonden? Boeken kan via de plaatselijke toeristische dienst, rechtstreeks bij de accommodatie of online. 

Maak voor reserveren een prijsafspraak en vraag om een reserveringsbevestiging. 

Bij het inchecken in je accommodatie ontvang je een gastenkaart. Met deze kaart krijg je meestal korting bij o.a. zwembaden, kabelbanen etc.

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.