Please choose Language or Country
or
iglo schneedorf sautens © Schneedorf GmbH

Bijzondere logeeradressen

Slapen in een rioolbuis, boomhut, iglo of een wijnvatendorp? Een speciale slaapplek voor een speciale vakantie! Wie een bijzonder overnachtingsadres zoekt vindt het hier.

Bijzondere logeeradressen

Bijzondere logeeradressen Bijzondere logeeradressen

De boom in

Een badkamer met echte kiezels op de vloer, een hooiberg als slaapkamer of een huwelijkssuite in de boom. Met groot 2-persoonsbed en een glazen wand, zodat je een wijds uitzicht over het romantische Gurktal (Karinthië) hebt. Almdorf Seinerzeit. Een bijzonder vakantiedorp.
Almdorf Seinerzeit
Holzbox Accommodation Mürzschlag Holzbox Accommodation Mürzschlag

Hou van hout

Deze futuristische houten boxen in Niederalp zijn eigenlijk 5 tot 6 persoons-appartementen. De basic, practisch, modern kubistisch en met heel veel hout ingerichte huizen beschikken over alle moderne faciliteiten en liggen in het natuurpark Mürzer Oberland, direct aan de pelgrimsroute naar Mariazell.
Holzbox Niederalp
baumhotel baumhotel

Top-overnachting

Slapen op 10 meter hoogte? Probeer het in een van de 6 boomhuizen! Er is plaats voor 2 tot 8 personen en de huizen beschikken over een keukentje, eettafel, tv, slaapkamer, warm en koud water, douche, toilet en balkon.
Baumkronenweg
schneedorf sölden schneedorf sölden

Overnachten in een iglo

Overnachten in een iglo is echt iets bijzonders. De bedden zijn van sneeuw, dierenvellen en donzige slaapzakken houden je warm. De dikke ijsmuren houden kou en geluid buiten.
Schneedorf in Ötz
styrassic park styrassic park

Dinobos 'Styrassic Park'

Alleen voor waaghalzen: overnachten in een van de 14 boomhuisjes van hotel 'De brutale aap'. De huisjes liggen op 3 meter hoogte en beschikken over 4 bedden en een terras. Douches en toiletten vind je in het naastgelegen sanitairgebouw. Nieuw is boomhotel 'Afrika' met kamers op 6 meter hoogte, voorzien van douche, toilet en veranda. Faciliteiten: dinorestaurant, speeltuin, zwembad en animatie.
Styrassic Park
White Lounge White Lounge

White Lounge

's Nachts verandert de White Lounge in een van de meest bijzondere accommodaties van de Alpen. Breng de nacht door in een van de tien iglo-suites. Diner, ontbijt en sauna zijn inclusief.
White Lounge Mayrhofen
weinfass weinfass

Gevat

Verstopt tussen rotsen, een waterval en een eiland met een oude molen ligt het Fassldorf; een klein dorpje dat bestaat uit wijnvaten. Je kunt er in een van de 12 wijnvaten overnachten.
Fassldorf Bad Großpertholz
igludorf in kitzbuehel igludorf in kitzbuehel

Ice ice baby

Middenin het skigebied van Kitzbühel ligt een heus iglo-dorp. Naast slapen (op rendiervellen en in warme slaapzakken) in de iglo's kun je er een drankje drinken in de ijsbar, trouwen in de ijskerk of opwarmen in de iglo-sauna.
Alpeniglu dorp Kitzbühel
Unterkunft Rohr Unterkunft Rohr

Comfortabele rioolbuizen

Das Parkhotel ligt aan de Donaufietsroute en bestaat uit 3 omgebouwde rioolbuizen. In elke buis vind je een 2-persoons bed, genoeg opbergruimte, verlichting en electriciteit, warme dekens en huttenslaapzakken. Toilet, douche, minibar en cafetaria bevinden zich in het park. (van mei t/m oktober geopend). Je reserveert je buis online.
Das Parkhotel in Ottensheim
Cube Hotels Cube Hotels

Hip

De Cube hotels (Nassfeld - Karinthië, Biberwier en Lermoos - Tirol), zijn ultramodern ingericht en vormgegeven. Moderne architectuur, lifestyle en design zijn hier de basisbegrippen. De hotels liggen midden in de skigebieden, de kamers zijn eenvoudig en zeer praktisch ingericht.
Cube Hotels

Geen zoekresultaten gevonden!

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.