Please choose Language or Country
or
Een iglo in het Schneedorf © Schneedorf GmbH

Bijzondere logeeradressen

Slapen in een rioolbuis, boomhut, iglo of een wijnvatendorp? Een speciale slaapplek voor een speciale vakantie! Wie een bijzonder overnachtingsadres zoekt vindt het hier.

Bijzondere logeeradressen

Boomhut, accommodatie Almdorf Seinerzeit, Karinthië Boomhut, accommodatie Almdorf Seinerzeit, Karinthië

De boom in

Een badkamer met echte kiezels op de vloer, een hooiberg als slaapkamer of een huwelijkssuite in de boom. Met groot 2-persoonsbed en een glazen wand, zodat je een wijds uitzicht over het romantische Gurktal (Karinthië) hebt. Almdorf Seinerzeit. Een bijzonder vakantiedorp.
Almdorf Seinerzeit
Slapen in een houten box Slapen in een houten box

Hou van hout

Deze futuristische houten boxen in Niederalp zijn eigenlijk 5 tot 6 persoons-appartementen. De basic, practisch, modern kubistisch en met heel veel hout ingerichte huizen beschikken over alle moderne faciliteiten en liggen in het natuurpark Mürzer Oberland, direct aan de pelgrimsroute naar Mariazell.
Holzbox Niederalp
Boomhotel, Kopfing Boomhotel, Kopfing

Top-overnachting

Slapen op 10 meter hoogte? Probeer het in een van de 6 boomhuizen! Er is plaats voor 2 tot 8 personen en de huizen beschikken over een keukentje, eettafel, tv, slaapkamer, warm en koud water, douche, toilet en balkon.
Baumkronenweg
Slapen in een iglo, Schneedorf Sölden Slapen in een iglo, Schneedorf Sölden

Overnachten in een iglo

Overnachten in een iglo is echt iets bijzonders. De bedden zijn van sneeuw, dierenvellen en donzige slaapzakken houden je warm. De dikke ijsmuren houden kou en geluid buiten.
Schneedorf in Ötz
Slapen in Styrassic Park, Steiermark Slapen in Styrassic Park, Steiermark

Dinobos 'Styrassic Park'

Alleen voor waaghalzen: overnachten in een van de 14 boomhuisjes van hotel 'De brutale aap'. De huisjes liggen op 3 meter hoogte en beschikken over 4 bedden en een terras. Douches en toiletten vind je in het naastgelegen sanitairgebouw. Nieuw is boomhotel 'Afrika' met kamers op 6 meter hoogte, voorzien van douche, toilet en veranda. Faciliteiten: dinorestaurant, speeltuin, zwembad en animatie.
Styrassic Park
Slapen in de White Lounge, Mayrhofen Slapen in de White Lounge, Mayrhofen

White Lounge

's Nachts verandert de White Lounge in een van de meest bijzondere accommodaties van de Alpen. Breng de nacht door in een van de tien iglo-suites. Diner, ontbijt en sauna zijn inclusief.
White Lounge Mayrhofen
Wijnvatendorp, accommodatie in Bad Großpertholz Wijnvatendorp, accommodatie in Bad Großpertholz

Gevat

Verstopt tussen rotsen, een waterval en een eiland met een oude molen ligt het Fassldorf; een klein dorpje dat bestaat uit wijnvaten. Je kunt er in een van de 12 wijnvaten overnachten.
Fassldorf Bad Großpertholz
Slapen in Alpeniglo Dorf, Kitzbühel Slapen in Alpeniglo Dorf, Kitzbühel

Ice ice baby

Middenin het skigebied van Kitzbühel ligt een heus iglo-dorp. Naast slapen (op rendiervellen en in warme slaapzakken) in de iglo's kun je er een drankje drinken in de ijsbar, trouwen in de ijskerk of opwarmen in de iglo-sauna.
Alpeniglu dorp Kitzbühel
Slapen in een rioolbuis, Ottensheim, Oberösterreich Slapen in een rioolbuis, Ottensheim, Oberösterreich

Comfortabele rioolbuizen

Das Parkhotel ligt aan de Donaufietsroute en bestaat uit 3 omgebouwde rioolbuizen. In elke buis vind je een 2-persoons bed, genoeg opbergruimte, verlichting en electriciteit, warme dekens en huttenslaapzakken. Toilet, douche, minibar en cafetaria bevinden zich in het park. (van mei t/m oktober geopend). Je reserveert je buis online.
Das Parkhotel in Ottensheim
Logeren in een van de Cube Hotels in Kanrinthië en Tirol Logeren in een van de Cube Hotels in Kanrinthië en Tirol

Hip

De Cube hotels (Nassfeld - Karinthië, Biberwier en Lermoos - Tirol), zijn ultramodern ingericht en vormgegeven. Moderne architectuur, lifestyle en design zijn hier de basisbegrippen. De hotels liggen midden in de skigebieden, de kamers zijn eenvoudig en zeer praktisch ingericht.
Cube Hotels

Geen zoekresultaten gevonden!

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.