Please choose Language or Country
or

Wandelen zonder bagage

Droom je er ook wel eens van om tijdens het wandelen volledig het hoofd en de handen vrij te hebben? Van iedere dag frisse lakens en van minder gesleur met al die bagage? In Oostenrijk kan het! Bij elke etappe-aankomst lig je bagage al op je te wachten en duik je zo je fris opgemaakte bed in.

Wandelen zonder bagage

Wandelen op de Karwendel © hall-wattens.at Wandelen op de Karwendel © hall-wattens.at

Tirol

Het natuurreservaat Karwendel is reusachtig en behoort tot de noordelijke Kalkalpen. De vele karen en stijle wanden typeren het gebergte en gaven het park zelfs haar naam: Kar + Wände = Karwendel!
Wandelroutes in Tirol
Wandelen op de Steineralm © Österreich Werbung, Fotograf: Wolfgang Zajc Wandelen op de Steineralm © Österreich Werbung, Fotograf: Wolfgang Zajc

Salzburgerland

Geniet van een afwisselende wandelweek in Salzburgerland: de 'Route der Klammen' (bergkloven met beekjes) in het Saalachtal.
Wandelroutes in Salzburgerland
Steinernes Meer © Peter Burgstaller / Österreich Werbung Steinernes Meer © Peter Burgstaller / Österreich Werbung

Vorarlberg

Voor wie nog niet zoveel ervaring heeft met meerdaagse wandeltochten is de wandelroute Schwarzenberg - Au een echte aanrader.
Wandelroutes in Vorarlberg
Luchtkuuroord Ramsau am Dachstein © Photo austria.at - Christine Luchtkuuroord Ramsau am Dachstein © Photo austria.at - Christine

Steiermark

In Steiermark kunnen liefhebbers van panoramawegen hun hart ophalen. Wandel hier zonder bagage in de regio Schladming-Dachstein.
Wandelroutes in Steiermark
Mühlviertel, Oberösterreich © . Mühlviertel, Oberösterreich © .

Oberösterreich

In Oberösterreich wandelen liefhebbers van historische architectuur in het Mühlviertel over de ‘Burgen- & Schlösserweg’ van Freistadt naar Grein.
Wandelroutes in Oberösterreich
Nationalpark Thayatal - Umlaufberg, Niederösterreich © NP Thayatal/Mirau Nationalpark Thayatal - Umlaufberg, Niederösterreich © NP Thayatal/Mirau

Niederösterreich

In Niederösterreich worden in het Ysper-Weitental twee varianten van lange-afstand-wandeltochten aangeboden, waarbij je tijdens het wandelen zowel kennismaakt met het fraaie landschap als met de regionale cultuur.
Wandelroutes in Niederösterreich

Geen zoekresultaten gevonden!

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.