Please choose Language or Country
or
Zwembad in designhotel das Gogers / Burgenland © Das Gogers

Designhotels in Burgenland

Het zacht heuvelachtige landschap van de golf- en thermenregio vormt de inspiratiebron voor de designhotels in Burgenland.
All in(c)lusive Red Thermenhotel
De naam 'Red' staat voor de rode wijnen van het omringende Blaufränkisch-gebied, die geproefd kunnen worden in het in 2004 geopende hotel. De kleur rood vormt ook een stijlmiddel en is als rode draad te vinden in elke ruimte van het hotel. 'Red' is bovendien een afkorting voor Relaxation, Entertainment en Design. Het moderne, rechtlijnige design is vooral bedoeld om bij genieters in de smaak te vallen. Maar ook bij jonge gezinnen, die de overzichtelijkheid en de ongecompliceerde stijl weten te waarderen.
Meer informatie: www.allinred.at

Balance Resort Stegersbach
Met zijn licht gebogen vorm en de met licht hout beklede gevel is het in 2004 geopende hotel toonaangevend te midden van het vrijwel onbebouwde groen in het landschap van het zuidelijke Burgenland. Binnen vormen twee glazen panoramaliften mobiele uitkijkplatforms, vanwaaruit er waar te nemen is wat er binnen en buiten gebeurt. Grote vensters, subtiele lichteffecten en uitgelezen kleurencombinaties onderstrepen het gevoel van lichtheid. Vrijwel alle ruimtes maken gebruik van daglicht. De kamer met openhaard en de humidor zijn plaatsen om je even terug te trekken. De royaal uitgevoerde kamers openen zich via de brede vensterpartijen en loggia's naar het landschap en doen denken aan huiselijke hotelkamers in een vakantiehuis. Naast de standaardkamers zijn er nog 12 suites, deels met privésauna, whirlpool of verwarmde ligstoelen. Een gang verbindt het hotel met Therme Stegersbach.
Meer informatie: www.balance-resort.at

St. Martinstherme & Lodge – Ontdek de eerste lodge van Midden-Europa

Vrije tijd en verbazing. Vrijheid en geborgenheid. Avontuur en terugtocht. Volgens dit concept zal je in St. Martins ook veel belevenissen in de natuur meemaken - ergens tussen wildernis en cultuur. En 's avonds op het meerterras, bij fakkellicht of aan het open vuur, worden de avonturen van de dag verhalen die je meeneemt en die je weer een nieuwe kijk op het leven geven.  

Beginnend bij dit exclusieve ****Superior-Resort, een "gasthuis midden in de ongerepte natuur", laat Seewinkel zich ontdekken, zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Gelegen aan de rand van het Nationaal Park opent de lodge een nieuwe dimentie voor de gasten - een plaats waar je jezelf en de natuur dichter bij elkaar brengt, een plaats voor genieters en ontdekkers. Neem afscheid van wat je gewoonlijk zag! Hoe je je wereld ziet, hoe je de thermen ziet, hoe je ontspanning ziet. Welkom in een territorium tussen vrije tijd en verbazing.

www.stmartins.at

Pannonia Tower – Parndorf

Aantrekkelijke designs onderscheiden de 118 kamers. Om een heel bepaalde reden: De Tower heeft als doel uw verblijf in het designhotel in het Burgenland zo aangenaam mogelijk te maken en je daarbij moderne pannonische lifestyle te bieden. De omliggende natuur strekt zich onder de reusachtige glasoppervlakken voor jou uit en nodigt je uit, het uitzicht over het Nationaal Park Neusiedler See - Seewinkel en het Parndorfer Plateau in je op te nemen. Vanzelfsprekend is er ook airconditioning, internet, kabeltelevisie met dvd-speler, douche (gedeeltelijk met panoramabad), haardroger, cosmeticaspiegel, kamerkluis en frisdrank in de minibar aanwezig. Vlak ernaast bevindt zich het shoppingparadijs - Designer Outlet Parndorf. Daarmee is de Pannonia Tower het ideale uitgangspunt voor jouw shoppingdag! 

www.pannoniatower.at

Falkensteiner – Balance Resort Stegersbach

Moderne architectuur, een weldoende sfeer en daarnaast een van de beste spa's in Oostenijk met uitstekend Metabolic Balance Programma en topgastronomie. Direct aan het grootste golfterrein van het land en in een heerlijk panoramische omgeving. Lifestyle en wellness in perfecte balans!

2 600m²  Acquapura SPA, 10 000m²  tuinterrassen, "Golfschaukel" met 50 holes, het Metabolic Balance ® -voedingsprogramma, een keuken van het allerhoogste internationale niveau en nog veel meer. Maar dat ontdek je het beste zelf. Laat je verrassen.  

www.falkensteiner.com

Larimar – Hotel, Thermen, Spa Stegersbach

Het Hotel & Spa Larimar****s is het thermen-, spa- en golfhotel met de unieke weldoende sfeer in Stegersbach (Südburgenland) in Oostenrijk. Op een prachtige plek vol natuurlijke energie en kracht word je liefdevol ontvangen door 111 medewerkers volgens de 4 elementen - aarde, vuur, water en lucht - afgewerkte kamers en suites en een exclusief wellness- en spalandschap van 4 000m² van het hotel zelf, met Larimar Thermen, saunawereld en een Larimar Spa met behandeling-en beautyruimte. 

www.larimarhotel.at

Das Storchenhaus

Een architectonische highlight in het zonneland!

"Das Storchenhaus" van de japanse toparchitect Terunobu Fujimori werd in oktober geopend in Raiding, de geboorteplaats van Franz Liszt. Het is een bewoonbaar kunstwerk, waar architectuurliefhebbers, Burgenlandtoeristen, muzikanten, kunstenaars en literairen kunnen overnachten. Vanaf 1 april 2013 zijn overnachtingen mogelijk. Minstens één van de gasten moet lid zijn van de Raiding Foundation.

www.raidingfoundation.org

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.