Please choose Language or Country
or
Familie beim Picknick © family austria

family austria

Samen met het hele gezin van een heerlijke vakantie genieten, bijvoorbeeld in een all-inclusive hotel of een appartement? Bij ‘family austria’ vindt elk gezin haar droombestemming.

Experts in heel Oostenrijk zorgen ervoor dat je als gezin een onvergetelijke vakantie zult beleven.

Gezond ontspannen
Midden in een betoverend landschap liggen de ‘family austria’ hotels en appartementen. Van de glooiende heuvels in het Burgenland tot aan de bergachtige regio’s in de Steiermark, het merengebied in Karinthië en het hooggebergte in Tirol en Vorarlberg: in al deze regio’s kunnen gezinnen in een van de ‘familie austria’ accommodaties helemaal tot rust komen.

Het is voor ‘family austria’ van groot belang, dat ouders hun vakantie samen met hun kinderen doorbrengen. Daarom biedt ‘family austria’ speciale activiteitenprogramma’s voor het hele gezin aan: samen met de kinderen over de Oostenrijkse bergweiden of door het besneeuwde landschap wandelen, met het hele gezin de avond rond het kampvuur doorbrengen of met z’n allen van de spannendste rodelbanen naar beneden glijden.

Freddy Fit
Ook de kinderopvang mag natuurlijk niet ontbreken, zodat ouders en kinderen zich ook apart van elkaar kunnen vermaken. Voor een actieve gezinsvakantie staat ook Freddy Fit klaar: de altijd goed gehumeurde groene appel met de rode schoenen laat de kinderen zien dat bewegen en gezonde voeding ook heel leuk kunnen zijn. Zo wordt er in de kinderopvang gezond gekookt en natuurlijk van alles geproefd. Ongelooflijk hoe lekker een zelfgemaakte volkorenpizza kan smaken! En de ouders? Die genieten van de wellness of de prachtige natuur.

Contact:
family austria - Hotels & Appartements
Bahnhofstraße 8
9500 Villach
Tel: 0043-664-14 53 971
Fax: 0043-4242-29 55 3
info@familyaustria.at
www.familyaustria.at
 

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.