Please choose Language or Country
or

Kerstmarkten in Vorarlberg

In Bregenz kan je de sprookjesachtige kerstmarkt op de Martinsplatz bezoeken, waar gezellige kraampjes en speciale concerten je in een echte kerststemming zullen brengen.

Kerstmarkt in Feldkirch
01.12. - 23.12.2017
Al meer dan 15 jaar verandert het centrum van Feldkirch tijdens de adventsperiode in een sprookjesachtige kerstwereld. Naast de verschillende culinaire lekkernijen bieden de marktkramers en de winkels in Feldkirch decoratie en geschenkideeën aan. Met de bus- en parkeermunten kan je in de stadsomgeving gratis met de bus rijden en de auto kort
www.feldkirch.at

Sprookjesachtige kerstmarkt in de voetgangerszone in Bregenz
17.11. - 23.12.2017
Na de vorige succesvolle jaren betovert Bregenz ook dit jaar weer met een unieke adventsmarkt in het hart van de stad. De kerstmarkt maakt indruk door haar coulissen van de historische stadskern aan de Bodensee, de houten marktkraampjes, het aanbod aan uitgelezen kwaliteitsproducten en heerlijke delicatessen en niet te vergeten, het leuke programma voor kinderen en volwassenen tijdens de hele periode – zowel aan de adventsmarkt als op verschillende plaatsen in de stad Bregenz.
www.bregenz.travel

Kerstmarkt Dornbirn
01. - 23.12.2017
De kerstmarkt open aanvang december opnieuw haar grote kerstpoorten. De bezoekers krijgen een veelvoudig en gezellig programma aangeboden. Creatieve workshops, tentoonstellingen en concerten behoren tot het uitgebreide aanbod. Met veel liefde hebben de kunstenaars ook dit jaar weer originele geschenkideeën en decoratie gecreëerd.
www.christkindlemarkt.at

Schwarzenberger Advent
binnenkort bekend
De Schwarzenberger advent staat bekend om de sfeervolle ambiance. Dit romantische dorp in het Bregenzerwald is de ideale plek voor concerten en lezingen tijdens de adventstijd. Er is onder andere een stijlvolle adventsmarkt op het dorpsplein, verschillende adventsconcerten, bakcursussen voor volwassenen en kinderen, lezingen, knutsel- en schildercursussen en kerkconcerten. 
www.schwarzenberg.at

Luschnouar kerstmarkt Lustenau
01. - 03.12.2017
Zo'n 40 deelnemers zullen op de Luschnouar kerstmarkt hun traditionele producten voorstellen. Bij de gastronomiekraampjes vind je Glühwein, Glühmost en de bekende Lustenauer specialiteit "Käsdönnola" (kaasroti - Indisch brood). Het taaihuis (peperkoekenhuis - Lebkuchenhuis), dat alle drie dagen door een school wordt opengehouden, verkoopt taai (peperkoek) voor een goed doel. Bovendien is er ook een zeer breed kinderprogramma: schapen aaien, met de koets rijden, een knutselhoek, peperkoek versieren en ook Sinterklaas zal om de drie dagen op de markt optreden. Naast het kinderprogramma worden ook talrijke muzikale nevenactiviteiten georganiseerd: koren, blazers en kinderkoren zorgen er voor de muzikale touch.
www.lustenau.at

Kerstmarkt in Oberstadt
17.11. - 23.12.2017
Op de sfeervolle kunst- en ambachtsmarkt heb je de mogelijkheid om in alle rust kunstenaars als glasblazers, lebkuchenbakkers, houtsnijders, spatschilders en keramisten aan het werk te zien én zelfs hun werk te kopen. Voor kinderen worden gratis activiteiten georganiseerd, zoals een rondrit met een koets of een bezoekje bij de kerstman en zijn draai-orgel. Naast een culinair programma worden ook muzikale nevenactiviteiten voorzien: concerten van lokale en internationale koren.
www.bregenz.travel

Kerstmarkt in Bludenz
30.11. - 24.12.2017
www.bludenz.travel

Kerstmarkten in Vorarlberg

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.