Please choose Language or Country
or

Tirol: regionale mode van 'Tiroler Adlerin'

Krachtige mode uit Tirol wordt gepresenteerd door het label 'Tiroler Adlerin' in Zellberg bij Hippach. De winnares van de Tiroolse prijs voor jonge ondernemers, Margret Schiestl, legt met haar team een creatief verband tussen kunst, mode en traditie.

Met een gezonde dosis ironie staat haar mode voor individualiteit en modern zelfbewustzijn, maar is tevens diep in de inheemse traditie verankerd. 
 
Het label positioneert zich met de symboliek van de adelaar: vrijheid, moed en flexibiliteit. Authenticiteit en verbondenheid met de regio zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten – van de keuze voor de stof tot aan de print. Natuurlijke stoffen, zoals loden uit het Zillertal, katoen en hennep, vormen de belangrijkste materialen van de actuele collectie. De exclusieve kledingstukken worden in Tirol ontworpen, genaaid, gebreid of gehaakt en rijkelijk geborduurd of bedrukt.

Divers is ook het aanbod van producten: naast jurken, broeken, rokken en schoenen kunnen winkelbezoekers in Zellberg ook een „Tiroler Adlerin“-reuzeslede in de wacht slepen. 

Tiroler Adlerin
www.tiroler-adlerin.at

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.