Please choose Language or Country
or

Klimparken in Wenen

Je hoeft niet per se de bergen in om te kunnen klimmen: de klimparken aan de Oude Donau en op het Donau-eiland bieden klimplezier midden in de stad.

Hochseilklettergarten in Gänsehäufelbad
Het klimpark in het Gänsehäufelbad ligt tegen het populierenbos van het monumentale zwembad en biedt plezier en avontuur voor alle leeftijden: 79 platformen op hoogtes tot 8 meter, 10 parcoursen van verschillende moeilijkheidsgraden en 26 Flying Fox-installaties staan klaar om bestormd te worden.
www.hochseilklettergarten.at

Kletterpark Donauinsel
Midden in het grootste recreatieparadijs van Europa – het Donau-eiland – biedt dit klimpark plezier en actie voor iedereen die minimaal 110 cm lang is. Op 14 stations gaat het traject tot een hoogte van 10 meter. De afsluiting wordt gevormd door een razendsnelle rit met de 50 meter lange Flying Fox. Elke eerste vrijdag van de maand nightsession met floodlight!
www.donauinsel-kletterpark.at

Waldseilpark Kahlenberg
Het bos-klimpark op de Weense Kahlenberg is opgezet volgens de modernste en veiligste richtlijnen. In totaal 14 parcoursen en 4 oefenparcoursen met een totale lengte van 1,8 km strekken zich uit over een oppervlakte van 30.000 m2.  Bovendien is er een slackline-area met 5 lijnen en een kinder-avonturenpark voor de  jongste 'klauteraars', die nog te klein zijn voor het klimpark.
www.waldseilpark-kahlenberg.at

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.