Please choose Language or Country
or
Gargellen in Montafon, Vorarlberg © Tourismusverband Gargellen

Vorarlberg: Bergidylle met Jugendstilflair

Het hoogstgelegen dorp van Montafon biedt met zijn kleine, fijne skigebied een veelvoud aan mogelijkheden tot skiën en winterwandelen.
Gargellen is op meer dan 1.400 meter het hoogstgelegen dorp van Montafon. Hoewel het midden in het hooggebergte ligt tussen  Rätikon en Silvretta, heeft het landschap zachte hellingen.
 

Dat is dan ook precies de sterkte van Gargellen: de ligging aan het einde van het zonnige hoogdal maakt het hoogtekuuroord immuun voor transitverkeer en toeristengerommel. Het dorp is langzaam gegroeid en slaagde erin zijn traditie en authenticiteit te bewaren 300 jaar oude gebouwen tekenen het dorpsbeeld.

In Gargellen is ondanks de afgelegen ligging alles voorhanden voor een skivakantie, alleen een beetje kleiner en rustiger. Het Wintersportdorp aan de Schafberg biedt skiërs, variantenskiërs en winterwandelaars een veelvoud aan mogelijkheden. Door zijn hoogte tot 2.300 m biedt het skigebied sneeuwzekerheid en uitstekende wintersportcondities.

Gargellen Tourismus

Videos: Vorarlberg: Bergidylle met Jugendstilflair

Vorarlberg: Bergidylle met Jugendstilflair

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.