Please choose Language or Country
or

Nachtskiën in Niederösterreich

Floodlightlampen verlichten de vele skipistes van Niederösterreich, zodat er ook 's avonds geskied kan worden. De zon komt hier met andere woorden weer op wanneer de avond valt.
Hohe Wand Wiese
De floodlightinstallatie is tot 21.00 uur in gebruik.
www.bergfex.at

Jauerling
In een regio, die eerder om haar wijnen bekendstaat en nauwelijks met sport geassocieerd wordt, ligt de skipiste Jauerling bij Maria Laach. Het grote voordeel: in plaats van een urenlange reis naar het skigebied sta je in slechts 45 minuten rijden vanuit Krems of St. Pölten direct aan de skilift. Meerdere keren per week wordt de piste door floodlightlampen verlicht en zo kan je ook ’s avonds skiplezier beleven.
www.jauerling.at

Semmering Hirschenkogel
Op de Semmering-Hirschenkogel komt ’s avonds ‘de zon weer op’: een lichtinstallatie met de hoogste lichtsterkte (1300 lux) van Europa verlicht 7 pistes. Naaste de lichte gezinsafdalingen en de middelzware Kogelafdaling is onder andere ook de wereldbekerpiste verlicht. In totaal kan je 's avonds over een lengte van circa 13 kilometer in het dal afdalen.
www.zauberberg.at

Zau[:berg:] Semmering
's Nachts staan 6 pistes ter beschikking en dat over een afstand van 13 km. Daarmee heeft de Zau[:ber:]g het grootste nachtaanbod van Europa op het vlak van nachtskiën. Daarnaast kun je hier ook de avonturensleeroutes en het Split-Park voor freeskiërs en snowboarders een bezoekje brengen.
www.zauberberg.at

Göstling-Hochkar
Skiën na zonsondergang kan tijdens de kerst-, krokus- en paasvakantie op de Hochkar. Het is het meest sneeuwzekere en hoogstgelegen alpinecentrum in Niederösterreich.
www.hochkar.com

Meer informatie

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden


Ontdek  vakantieland Oostenrijk met de interactieve kaart! Hier vind je wandel- en fietsroutes, foto’s, accommodaties, vakantietips en heel veel meer.

Noodnummers in Oostenrijk

EU-noodnummer: 112
Brandweer: 122
Politie: 133
Reddingsdienst/noodarts: 144
Artsencentrale: 141
Bergredding: 140
ÖAMTC hulpdienst: 120
ARBÖ hulpdienst: 123

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.