Please choose Language or Country
or
Nachtpiste in Kirchschlag / Oberösterreich © Skilifte Kirchschlag

Nachtskiën in Oberösterreich

Op de geprepareerde skipistes van Oberösterreich kan ook 's avonds geskied worden. De pistes worden uitstekend verlicht, waardoor ook in het donker genoten kan worden van een onvergetelijk skiavontuur.
St. Georgen am Walde
St. Georgen am Walde beschikt over een moderne gezinslift, een kinderlift, een besneeuwingsinstallatie en een floodlightinstallatie. De floodlightinstallatie brengt ‘snow & fun’ op de piste en maakt skiërs en snowboarders enthousiast.
www.schorschi.at

Haugstein-Vichtenstein
Skiën is bij floodlight (woensdag t/m vrijdag tot 21.30 uur, zondags tot 19.30 uur) mogelijk.

Kirchschlag
De floodlightinstallatie is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zonder onderbreking van 9.00 - 21.00 uur in gebruik.
www.schilifte-kirchschlag.at

Skigebiet Hochficht Böhmerwald
Avondskiën bij floodlight iedere woensdag en vrijdag van 17.00 - 20.30 uur.
Tarieven: € 10,00 en voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar € 5,00.
De prijs voor het avondskiën is in de prijs van alle soorten seizoenskaarten inbegrepen. Tijdens deze avonden zijn er voor groepen (bij aanmelding vooraf) in restaurant ‘Zum Überleben’ bijzondere attracties zoals culinaire specialiteiten.

Hochplettlifte Oberaschau

Dee Hochplettliften Oberaschau in Oberwang bieden skiplezier in de nacht van dinsdag en vrijdag van 18.30 tot 21.30 uur. Het skigebied ligt in de onmiddellijke omgeving van de langlaufregio Nußdorf am Attersee.

Brandner Skilifte
Skiën na zonsondergang op maandag, vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur.
www.ski-hartkirchen.com

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.