Please choose Language or Country
or

Nachtskiën in Steiermark

Onder uitstekende verlichting kan in het Bundesland Steiermark ook 's avonds geskied worden. Dit kan in de skigebieden Hebalm, Hochwurzen en Semmering Hirschenkogel. Bovendien behoort een avondlijke rodeltocht ook tot de mogelijheden!
Hebalm
Voor de avondskiërs zijn de installaties dagelijks zonder onderbreking van 9.00 - 21.00 uur in gebruik. Veel plezier bij het skiën en snowboarden in skigebied Hebalm!
Hebalm

Galsterberg in Gröbminger Land
Het skigebied Galsterberg is een klein en overzichtelijk gebied met moderne kabelbanen. 19,3 pistekilometers en vijf kabelbanen en liftinstallaties vormen een ideaal skigebied voor het hele gezin. Bovendien is de 5 kilometer lange avond-floodlightpiste iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een bijzonder attractie voor groot en klein.
Gröbminger Land

Schladming-Rohrmoos
Zowel boarders als freestylers kunnen op de ‘Hochwurzen Playground’, een klein mellow park, hun tricks oefenen en verbeteren. Het park is 300 meter lang en 30 meter breed en bevindt zich iets boven het dalstation van de bergbaan Hochwurzen. Het speciale van het park is, dat het dagelijks behalve op zondag ook ’s avonds geopend is. De kabelbaan gaat van 19.30 tot 22.00 uur naar boven, de piste wordt zelfs tot 22.45 uur verlicht.
Schladming

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.