Please choose Language or Country
or

Snowboarden by night!

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen... Ook na zonsondergang kan je in vele fun- en boarderparken nog tot in de late uurtjes je kunsten vertonen. Hier vind je een selectie van verlichte snowboardparken!

Schladming-Rohrmoos
Zowel boarders als freestylers kunnen op de ‘Hochwurzen Playground’, een klein mellow park, hun tricks oefenen en verbeteren. Het park is 300 meter lang en 30 meter breed en bevindt zich iets boven het dalstation van de bergbaan Hochwurzen. In het park bevinden zich een straight jump (8 meter table), straight rail (5 meter), rainbowrail, pro jump (12 meter table) en een curbox. Het park wordt dagelijks door de Local Riders en de Planai-Hochwurzen-banen weer in vorm gebracht. Het speciale van het park is echter, dat het dagelijks behalve op zondag ook ’s avonds geopend is. De kabelbaan gaat van 19.30 tot 22.00 uur naar boven, de piste wordt zelfs tot 22.45 uur verlicht.

Freestyle Nightpark Kirchberg
In het nieuwe ski- en snowboard-eldorado op de sportberg Gaisberg in Kirchberg kunnen alle freestylefans eens flink gas geven. Het Freestyle Nightpark Kirchberg is twee keer per week, ook ‘s avonds bij floodlight geopend, namelijk iedere donderdag en vrijdag van 18.30 tot 21.30 uur. Kicker, roller, kleurig verlichte boxen en een rainbow rail laten de harten van alle avondactieve freestylers sneller slaan. Geopend dagelijks vanaf 9.00 uur. Het park is vanuit de Gaisberg-lift zeer goed waarneembaar.
Meer informatie: snowparks in Tirol

Crystal Ground-Snowpark
In Riezlern in het Kleinwalsertal bieden afwisselende rail- en kickerlines voor alle niveaus de juiste set-up in het Crystal Ground-Snowpark. Dankzij de verlichtingsinstallatie kan je elke woensdag van 19:00 - 22:00 uur ook s'avonds snowboarden. Aan de Kesslerlift  kan je op woensdag van 19:00 tot 21:00 uur nachtskiën. Aan de Hubertuslift op donderdag van 20:00 tot 22:00 uur.
Meer informatie: snowparks in Vorarlberg

Freestyle Unlimited im Nightpark Saalbach Hinterglemm
Rock'n Roll: dat biedt het NIGHTPARK in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang zowel overdag als 's nachts! Het reusachtige sneeuwpark bevindt zich niet ver van het dorpscentrum van Hinterglemm en kan uitpakken met gemakkelijke pistes, medium pistes en moeilijke pistes. Voor elk niveau zijn hier voldoende mogelijkheden. Gevarieerde hindernissen zoals de nieuwe Gap Kicker, een wallride, rails, ... en een 22 meter lange Kombi-Box en een 9 meter lange C-Rail.

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.