Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Wirtshaus Steirereck

Bij  Pogusch, waar vroeger vossen en hazen elkaar goedenacht wensten,  ontmoeten nu prominenten en gastronomieliefhebbers van ver en dichtbij elkaar, voor een culinaire afspraak.
 
De familie Reitbauer, legendarisch geworden door het Weense luxerestaurant "Steirereck", heeft in haar Stiermarkse thuisdorp een gastronomische hemel gecreëerd, die nergens zijn gelijke kent. Het motto zou kunnen zijn: Hier is alles eenvoudig - eenvoudigweg perfect. Wat buiten op een gezellige hut lijkt en zichzelf ook binnen zo presenteert (afgezien van de “belevenisrijke” toiletten)  is in feite een moderne onderneming met een enorme expertise en veel inzet van de familie.

In een gezellige sfeer wordt hier een verfijnde regionale keuken gepresenteerd, afgewerkt  tot in de allerkleinste details. Deze ogenschijnlijke tegenstelling maakt Steirereck in Pogusch zo populair. Het gebruik van lokale producten zoals verse vis uit de Turnauervijver, Kapoen uit Steiermark("De beste kip ter wereld"), wild uit de omliggende bossen of vlees van de eigen veestapel.  Rond het gasthuis heeft zich door de jaren heen een hele infrastructuur ontwikkeld, waartoe ook de wondermooie romantische kamers in boerderijen in de buurt behoren, en die nu vaak als logies gebruikt worden. Wie op zoek is naar een bijzondere ervaring kan vanuit Bad Vöslau, ten zuiden van Wenen ook per helikopter naar Steirereck.

Contactinformatie:
Wirtshaus Steirereck
Pogusch 21
8625 Turnau
www.steirereck.at
 

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.