Please choose Language or Country
or
Bioregio Ramsau © Bioregion Ramsau

De Ramsauer Bionieren

In Ramsau, het zonnigste dorpje van Steiermark, hebben winkeliers, bioboeren, restaurants en hoteliers zich verenigd onder de noemer “Ramsauer Bionieren”.
Of het nu gaat om een pension of een 4-sterren hotel, alle bionieren produceren of verwerken gentechniekvrije producten en richten zich op de afval- en energiecriteria van het Oostenrijkse milieukeurmerk, waarmee zij onderscheiden zijn. De ligging van de accommodaties is ideaal voor actieve vakantiegangers. Ongeveer 150 km langlaufloipes en gemarkeerde sneeuwschoenwandelwegen zijn een goed alternatief naast het skiën. Een Noords trainingscentrum, waar amateursporters ook welkom zijn, maakt het milieuvriendelijke wintersportaanbod compleet.

Een mooi voorbeeld voor liefhebbers van een duurzaam en milieuvriendelijk verblijf is het Naturhaus Lehnwieser. Breng hier in een informele sfeer je duurzame vakantie door. Ook vegetariërs en veganisten kunnen hier terecht. Tijd om te ontspannen staat hier voorop – zo is bijvoorbeeld het ontbijtbuffet tot 13 uur geopend.  

Meer weten over de bioregio Ramsau?

Infoboxen: De Ramsauer Bionieren

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.