Please choose Language or Country
or

"Auf dem Holzweg" in Tirol

Een wel erg bijzonder doel voor fietsers is vanaf juni 2012 te vinden in de buurt van Hall en Wattens in Tirol: tussen verweerde dennen, zilversparren en fijnsparren opent het “Kugelwald” zijn deuren, de grootste houten knikkerbaan ter wereld.

In dit 7000 m² tellende belevenispark bevinden zich talrijke, tot wel 200 m lange, houten knikkerbanen die op verschillende hoogtes en in verschillende hoeken van tussen de bomen tevoorschijn komen om vervolgens weer helemaal harmonieus op te gaan in het woud.

Na de grote openingsfeestelijkheden van 7 tot 10 juni 2012 bij Glungezer in de Tuxer Alpen gaan de knikkers aan het rollen. Het belevenispark is makkelijk bereikbaar langs een schilderachtig gelegen fietsroute, die hoge ogen gooit dankzij de adembenemende panorama’s en het aangename parcours. In nauwelijks een uur leggen e-bikers  vrijwel moeiteloos het traject af, vanaf Tulfes doorheen het grootste pijnboomwoud van Europa tot bij het Kugelwald.

Ook tijdens meer uitgebreide tochten kan je, dankzij de e-bikes van movelo, rekenen op een rimpelloos verloop van je expeditie: een netwerk van batterijruilpunten dekt de gehele regio en zorgt er dus voor dat ook verder afgelegen bestemmingen per e-bike aangedaan kunnen worden. Wie zelf een e-bike bezit, levert zijn eigen batterij in bij één van de tien ruilpunten, krijgt daarvoor een gehuurde batterij in de plaats, en kan vanaf dan rekenen op het comfort van het ruilnetwerk.

www.hall-wattens.at

Infoboxen: "Auf dem Holzweg" in Tirol

Milieubewust reizen

 

Milieubewust en duurzaam leven wordt steeds belangrijker in deze tijd van klimaatverandering.

Milieubewuste vakantie in Oostenrijk

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.