Please choose Language or Country
or
Kuh Urlaub am Bauernhof © Urlaub am Bauernhof

Vakantie op de boerderij

Een vakantie op de boerderij is voor veel volwassenen vooral een ontspannen vakantie en voor kinderen een plezante manier om met dieren in contact te komen.
Een vakantie op de boerderij biedt voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een twee sterren verblijf, of een luxueuze vier sterren boerderij – het biologische aspect is altijd een belangrijk gegeven.
Hier kunnen de kinderen nog gewoon buiten spelen en samen met hun vriendjes door de bossen fietsen. Wandel met het hele gezin door de wijngaarden of neem een duik in een prachtig blauw meer.
De kleintjes kunnen hun verhaal kwijt aan de lieve boerderijdieren.

Een bijzondere tip voor de krokus- of paasvakantie is het Prinzenhof in Groß Gerungs in het Waldviertel. Honing, yoghurt, brood, kaas en vlees worden door de familie Prinz zelf biologisch op de boerderij geproduceerd en de gasten mogen, als ze willen, daarbij helpen. Door de bijzondere steenformaties en de mooie omgeving zijn er in de buurt van de boerderij mooie wandelroutes voor het hele gezin.

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.